EHBE: Eerste Hulp Bij Examen!

Vind je de aankomende examens spannend? Of weet je niet zo goed hoe je je moet voorbereiden op de examens?

De Bibliotheek AanZet en Studiekring hebben een programma voor jou in elkaar gezet om je te helpen voorbereiden voor de examens! Het programma bestaat uit twee workshops, wekelijks inloopspreekuur en studeren op unieke locaties.

Informatie over de inhoud van de workshops en het inloopspreekuur vind je hieronder in de agenda!

EHBE activiteiten

1. Inloopspreekuur voor examenkandidaten

do 26 apr

2. Workshop: Hulp bij Examenstress

Van 18:30 tot 20:00

di 01 mei

3. Inloopspreekuur voor examenkandidaten

do 03 mei

4. Inloopspreekuur voor examenkandidaten

do 10 mei

5. Inloopspreekuur voor examenkandidaten

do 17 mei

6. Inloopspreekuur voor examenkandidaten

do 24 mei

Unieke locaties

Lukt het niet om thuis of op school te studeren voor je examen? Tijdens de meivakantie heeft de Bibliotheek AanZet samen met Studiekring een (aantal) unieke locaties geregeld waar jij speciaal voor het examen gratis kunt studeren! Denk aan buurthuizen, horecagelegenheden en nog veel meer. Weten welke locaties er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Check dan onze lijst hiernaast.

Deze unieke locaties zijn heel de meivakantie beschikbaar. Er zijn leuke studieplekken ingericht met minimaal 6 werkplekken per locatie. Je kunt ze herkennen aan de EHBE-KIT die er klaar ligt. Er is Wi-Fi en er zijn voldoende stopcontacten.

Daarnaast is het gehele jaar de mogelijkheid om in de bibliotheek te studeren (tijdens openingstijden). Kies een plekje om (samen) te werken of ga in de stilteruimte zitten. In de bibliotheek zijn ook studieboeken, zoals examenbundels, beschikbaar. In verband met de vele examenkandidaten zijn ze niet allemaal te leen, maar wel altijd te gebruiken in de bibliotheek.

Uiteraard wensen de Bibliotheek AanZet en Studiekring jou heel veel succes met het voorbereiden van je examens!

Unieke locaties

Deze unieke locaties zijn in vanaf 23 april t/m 6 mei 2018 beschikbaar om te studeren. De openingstijden staan achter de locatie of je kunt op de link klikken voor meer informatie.

Er komen nog meer locaties, dus hou het in de gaten!

Dordrecht Centrum

Dordrecht Crabbehof

• De Bibliotheek AanZet, De Savornin Lohmanweg 110
  • Crabbehoeve, van Karnebeekstraat 2 (24, 25, april en 1, 2, 4 mei 10.00 – 16.00 uur, 26 april van 10.00 - 12.30 uur, 3 mei van 10.00 - 12.30 uur, Koningsdag gesloten)