Doe je belastingaangifte voor 1 mei in één van de vestigingen van de Bibliotheek AanZet

De Bibliotheek AanZet heeft computers met een veilige internetverbinding die je gratis kunt gebruiken voor de belastingaangifte. Per vestiging is hier een computer speciaal voor gereserveerd. Documenten van de Belastingdienst mag je gratis printen. 

Digi-vaardigheden ontwikkelen?

De Bibliotheek AanZet biedt een cursus Digisterker aan in de vestigingen Sliedrecht en Alblasserdam en Klik en Tik cursussen aan in Sliedrecht, Dordrecht en Crabbehof. Wordt de cursus niet aangeboden in de vestiging van jouw woonplaats? Maak dan je interesse kenbaar achter de balie. Bij voldoende belangstelling, organiseren we dan ook een cursus in deze vestiging.

Je kunt ook online een cursus volgen bij de belastingdienst: 

Extra hulp nodig?

De Bibliotheekmedewerkers in jouw vestiging weten welke organisaties deskundige hulp bieden bij het invullen van aangiftes. Ook voor het beantwoorden van overige vragen staan zij altijd voor je klaar.

Wil je direct hulp vanuit huis?

Neem dan contact op met de Belastingtelefoon, via het gratis nummer 0800 0543. Houd tijdens het bellen je burgerservicenummer bij de hand zodat je persoonlijk advies kunt ontvangen of raadpleek het online kennisnetwerk.