Belastingaangifte doen voor 1 mei: het kan in de Bibliotheek AanZet!

De Bibliotheek AanZet heeft computers met een veilige internetverbinding die je gratis kunt gebruiken voor de belastingaangifte.

Per vestiging is hier een computer speciaal voor gereserveerd. Documenten van de Belastingdienst mag je gratis printen. Kom naar één van onze vestigingen en stel je vragen aan de balie!

Digisterker: oefenen met je DigiD

De Bibliotheek AanZet biedt de gratis cursus ‘Digisterker: oefenen met je DigiD’ aan. Tijdens de cursus wordt geoefend met het aanvragen en gebruiken van je DigiD en het werken met mijnoverheid.nl

Hieronder zie je een overzicht van de locaties waar wij deze cursus aanbieden. Bekijk in de betreffende agenda de actuele data en tijden.
AlblasserdamDordrechtGorinchemPapendrecht
Ridderkerk en Sliedrecht.

Wordt de cursus niet aangeboden in jouw vestiging? Maak dan je interesse kenbaar aan de balie.
Bij voldoende belangstelling organiseren we dan ook de cursus Digisterker in deze vestiging.

Gratis cursus Klik & Tik

De Bibliotheek AanZet biedt de gratis cursus ‘Klik & Tik: samen het internet op’ aan. Tijdens deze cursus leer je in je eigen tempo de basisvaardigheden voor het werken met een computer en internet. De cursus kent drie verschillende onderdelen: de basis, het internet op en samen op ’t web.

AlblasserdamBarendrechtDordrechtGorinchem
PapendrechtRidderkerk en Sliedrecht

Belastingspreekuren in Papendrecht

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

Belastingspreekuren Sliedrecht

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.