De digitale bibliotheek van de Bibliotheek AanZet geeft je toegang tot de leukste digitale biebdiensten. De app 'Bibliotheek Wise' downloaden, e-books lenen en meer, het kan hier!

Oefenen voor rijbewijs

Tijd voor je rijbewijs? In de Bibliotheek kun je leren voor je theorie-examen en virtuele praktijkroutes rijden. Alles is up-to-date en geheel in overeenstemming met de CBR-toetsing.

De enige voorwaarde is dat je oefent binnen de muren van een Bibliotheek. (Buiten de Bibliotheek werkt de link simpelweg niet en dien je te betalen voor de examentraining.) Oefenen kan op één van de publiekscomputers in de Bibliotheek, of op een meegebrachte laptop. De wifi is gratis en je hoeft geen lid te zijn.

Niet alleen om te oefenen voor je autorijbewijs kun je bij de Bibliotheek terecht. Ook als je bevoegd wil rijden op een motor, scooter, bromfiets of speed-pedelec, kun je gratis komen oefenen. 

E-books lenen

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie. Als lid van de Bibliotheek AanZet staat een ruim aanbod e-books tot je beschikking.

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bereslimme Boeken zijn digitale prentenboeken voor kinderen van 3 tot 7 jaar die bijdragen aan de taalontwikkeling.  

Online cursussen

Kosteloos online cursussen volgen met je bibliotheekpas? Dat kan! Als lid krijg je gratis toegang tot cursussen zoals Frans in twee weken en Wijn proeven.

E-books eregalerij

De eBooks eregalerij bevat een selectie van meesterwerken van schrijvers uit Het Pantheon, de permanente tentoonstelling in het Letterkundig Museum. Je kunt deze klassiekers gratis downloaden en lezen.

App 'Bibliotheek Wise'

Met de app 'Bibliotheek Wise' heb je altijd en overal toegang tot jouw bibliotheek. Je kunt via je mobiel de catalogus raadplegen en direct reserveren, handig!

Luisterbiebapp

Download de gratis luisterbiebapp en je hebt toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

VakantieBieb

Op vakantie en geen ruimte om boeken mee te nemen? Download de Vakantie-app! (alleen tijdens vakantieperiodes)